PUBLICITAT

L'Hotels rep el Ceutí i els Isards visiten Eslovènia

  • El CV Andorra afronta un cap de setmana de bojos amb un partit a Almoradí i l'altre a Lugo
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Michael Broad. Foto: TONY LARA

Cites acumulades per dissabte en el cap de setmana esportiu, amb el partit dels Isards de la FIRA-AER com a plat fort, però lluny de casa a Eslovènia. Al Principat, l'Hotels Plaza rep a les 20.00 (horari poc habitual) la Unión África Ceutí. El CV Andorra té un via crucis per Espanya.

La selecció andorrana de rugbi disputa avui a les 15.00 a Eslovènia un nou enfrontament de la copa FIRA-AER europea, amb cita important perquè es respira un aire incert en el rugbi del Principat, on el VPC Andorra no troba el camí de guanyar cap partit a la lliga d'Honor. El gruix de jugadors del VPC completa la llista confeccionada per un Michael Broad que ha de trobar solucions en un equip ferit greu. La selecció, per contra, suma dues victòries i dues derrotes a la cita europea, amb bones sensacions i, en principi, sense cap idea de patiment futur. Amb tot, la situació del club és tan preocupant que tot pot passar.

Per al matx d'aquesta tarda a Eslovènia Broad ha desplaçat una convocatòria en què destaquen les absències respecte a altres enfrontaments internacionals de Toni Carmona, amb una lesió en procés, Marc Torrent, que es va trencar una mà a l'últim partit del VPC a casa contra el Tarascon, i Galakton Gagnidze, que no té llicència amb el Muret i això li impedeix jugar duels amb la selecció.

Eslovènia és un dels equips més fluixos del grup on hi és Andorra, tot i que amb els problemes tricolors, tot podria passar.

Poques bromes amb el rival d'avui, perquè l'África Ceutí és un conjunt que tot i en altres temporades no tenia massa pes, ara manté una bona línia que el situa en tercera posició amb cinc victòries i tres derrotes, números, per altra part, no massa superiors als de l'Hotels Plaza Andorra, que en suma quatre de triomfs i altres quatre de derrotes. El partit d'avui serà a les 20.00, i no a l'hora habitual de les 18.30, per exprés desig del conjunt nord-africà, que arribaria massa just al Principat.

Cap de setmana frenètic el que l'espera al CV Andorra, que avui és a Almoradí per enfrontar-se al conjunt alacantí, i demà serà a Lugo per jugar contra el Emeve Laboratorios Nupel, equip que per cert ja va guanyar la passada setmana al Poliesportiu d'Andorra la Vella per 3-0. La quilometrada serà important, de punta a punta d'Espanya, però el conjunt que entrena Lluís Hillaire manté la il·lusió intacta després de l'últim resultat a casa. L'Andorra és segon a la classificació.

El judo del Principat mirarà avui i demà cap a fora. Primer a Málaga, on es disputa la Copa d'Europa amb quatre representants d'aquests esport. Laura Sallés, Alda Babi, Dani Garcia i Èric Risco hi són a la ciutat andalusa en busca d'un bon resultat internacional. No serà, amb tot, l'única cita internacional del judo andorrà, ja que a Tolosa hi ha competició de la Copa Regional. Això serà diumenge, amb la presència d'Ivan Llanos, Sergi Barragan, Alain Bonfill, Ivan Garcia i Karim Nsir.

Dues cites amb el motor. Una a Navarra, on Amàlia Vinyes intentarà mantenir la segona posició que té a la Copa d'Espanya de Resistència (CER), i on comptarà amb el suport del seu germà Joan. Més a prop, el Ral·li 2.000 Viratges amb Ribolleda junt amb Membrado, i Bigordà en la lluita pel Volant RACC.

L'Andorra HC Cevalls necessita la victòria sigui com sigui. No pot esperar més per aturar una situació que ha de preocupar a l'entitat tricolor, que és a la cua de la classificació de Primera Catalana. El partit, amb tot, no serà fàcil perquè és un desplaçament a Juneda.

Diumenge el FC Andorra juga a Mollerussa a les 16.00, mentre que al Principat hi ha la 4a jornada de la LAB: 15.00, BC In Principat-B52 Bàsquet; 16.30 B. Femení-BC Encamp; 18.00; Filand-UE Engordany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT