PUBLICITAT

Dukan presenta el seu mètode per perdre pes amb 100 aliments

  • Per les seves mans han passat més de 50.000 pacients i els seus dits han escrit 19 de llibres de temàtica nutricional
  • La dieta va quedar plasmada en el llibre No sé com aprimar-me que s’ha convertit en un súper vendes mundial
11112011_dukan
Pierre Dukan durant la roda de premsa per presentar el contingut de la conferència, aquest matí
El doctor Pierre Dukan ha presentat aquest divendres a la seu de MoraBanc el seu mètode per perdre pes de forma definitiva i "amb el mínim de frustració". Dukan ha indicat que el seu sistema consta de quatre fases en les que es poden consumir fins a 100 aliments en les quantitats desitjades. Les dues primeres són de migració o d'atac i es basen principalment en la ingesta de proteïnes. La tercera i la quarta són les de consolidació i estabilització i serveixen per aprendre la importància dels diversos tipus d'aliments. Així mateix, la clau de l'èxit de la seva recepta, segons ha manifestat el mateix nutricionista, es troba en el seguiment de la dieta, que no acaba al cap de 80 o 90 dies com la majoria de règims. El metge francès ha destacat que el mètode Dukan està especialment indicat per a persones que vulguin perdre a partir de set quilos i no per a qualsevol que vulgui baixar de pes.
Dukan és va diplomar en medicina per la Facultat de Medecina de París al 1966 i és nutricionista des de l’any 70. Per les seves mans han passat més 50.000 pacients i els seus dits han escrit 19 de llibres de temàtica nutricional. Però el que l’ha convertit en un fenomen mundial és el mètode que porta el seu nom i que avui dia fan servir milions de persones a tot el món amb l’objectiu de perdre pes i no recuperar-lo.

El Mètode Dukan consta de 4 fases molt concretes on es combinen fins a 100 aliments diferents. Aquesta dieta va quedar plasmada en el llibre No sé com aprimar-me que s’ha convertit en un súper vendes mundial.

El doctor Pierre Dukan agafa el relleu dels conferenciants en edicions anteriors com els psiquiatres Luis Rojas Marcos i Joan Corbella, el cardiòleg Valentí Fuster, l’investigador Joan Massagué i l’oncòleg Josep Baselga, anteriors convidats per MoraBanc i Advance Medical

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT