PUBLICITAT

Mas afirma que rebaixaran el sou dels càrrecs públics

  • El candidat diu que «d'entrada» s'evitarà retallar el salari del personal
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Els integrants de la llista caminen per Encamp, ahir al matí. Foto: UP+DA

El candidat a cònsol major d'UP+DA a la parròquia d'Encamp, Jordi Mas, va declarar ahir al matí que un dels seus principals eixos de treball si entren al Comú serà el control de la despesa i la gestió rigorosa dels recursos. En aquest context, Mas va assegurar que si manen al Comú baixaran els sous dels càrrecs públics i que «no ens plantegem d'entrada baixar el sou del personal». El candidat va presentar la llista amb què concorren a les eleccions comunals del proper 4 de desembre, de la que va dir que està formada per «persones plurals, obertes i amb capacitat de treball». Mas va afegir que el seu compromís és el de «diàleg amb la gent».

El número u de la llista d'Units per al Progrés i Demòcrates per Andorra (UP+DA) va afegir que el denominador comú és la «il·lusió de treballar per la parròquia d'Encamp, reactivar-la econòmicament i situar-la de nou al lloc que havia tingut». Segons el candidat d'UP, la parròquia ha perdut pes en els darrers anys tant pel que fa «al protagonisme» com al seu «dinamisme econòmic».

Precisament, pel que fa a la situació econòmica, el candidat va exposar que faran una política de «control de la despesa i gestió acurada i rigorosa dels recursos». En aquest sentit, Jordi Mas va assegurar que «d'entrada» no es plantegen baixar els sous del personal, però sí els dels càrrecs públics, va recollir l'ANA. En les reunions prèvies a la presentació oficial de la candidatura també es va acordar que no tindrien consellers a ple temps.

UP+DA vol treballar amb «compromís de diàleg», va dit Mas, «escoltar la gent, perquè les coses no es poden fer sols, sinó que s'ha de tenir en compte què pensa la gent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT