PUBLICITAT

La guia de les Valls del Nord 2012 es comença a repartir

  • L'edició amb més antelació que mai persegueix la desestacionalització
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Baró, Bartumeu i Rafel fullegen la guia de l'estiu vinent, ahir durant la presentació de la publicació. Foto: ANA / N. M.

La guia de les Valls del Nord 2012 es va presentar ahir, amb més antelació de l'habitual per poder-la tenir a punt per repartir-la als visitants d'hivern. El director general de Vallnord, Martí Rafel, va insistir en la importància de vendre l'estiu als turistes d'hivern, i va afegir que l'antelació els ha permès presentar-la a més fires. L'aposta d'aquesta edició són les fotografies de qualitat que il·lustren els textos curts amb imatges d'Ordino i la Massana, dels seus monuments, paisatges i pobles.

Un any més, s'ha mantingut en 45.000 el nombre d'exemplars editats, que són en quatre idiomes. El conseller de Turisme de la Massana, David Baró, va destacar que en els quatre anys que fa que s'edita la guia de manera conjunta, els dos comuns –la Massana i Ordino– han aconseguit estalviar prop de 50.000 euros cada un.

En aquesta ocasió s'ha volgut anticipar l'edició de la guia per tenir-la a punt per les fires de turisme. El director general de Vallnord va apuntar que ha estat molt important poder comptar amb la guia per mostrar les ofertes d'estiu i les activitats que es poden fer. A la fira World Travel Market s'ha mostrat la guia i s'ha aprofitat per parlar amb els operadors turístics sobre l'opció de posar algun vol xàrter també a l'estiu. Per Rafel és necessari aprofitar la forta afluència de visitants de l'hivern per mostrar-los l'atractiu que també pot tenir l'estiu. El gran repte d'aquest tipus d'accions és aconseguir tenir turisme tot l'any, recollia l'ANA.

Tal com va explicar el conseller de Turisme i Esports d'Ordino, Bartumeu Gabriel, la guia presenta les diferents ofertes que es poden trobar a Ordino i la Massana durant l'estiu. Una de les novetats que es mostra és un circuit d'esglésies, sobre el que els turistes pregunten sovint. També es presenta la ruta del ferro, els museus, els esports de muntanya, i les rutes a cavall, a més de les propostes d'empreses privades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT