PUBLICITAT

La prevenció centrarà els actes del Dia de la diabetis

E. O.
ESCALDES-ENGORDANY

El Dia internacional de la diabetis es celebrarà el proper dilluns 14 de novembre amb diferents actes. El lema per aquesta edició és La diabetis es pot prevenir?, pregunta a la que intentaran respondre diferents experts sobre aquesta malaltia en una taula rodona que tindrà com escenari la nova seu del Consell General. En aquesta taula es parlarà de la diabetis pediàtrica, de la malaltia en l'edat adulta, de com mitjançant l'exercici físic es poden reduir les molèsties i de l'alimentació a seguir quan es pateix aquesta malaltia.

A més d'aquest acte de caràcter informatiu, n'hi haurà de més simbòlics i vistosos. Aquell dia l'edifici de Caldea i la Casa de la Vall s'il·luminaran de color blau, com fan molts d'altres indrets amb els seus edificis més emblemàtics per celebrar el Dia de la diabetis.

El Consell General mostra el seu suport a l'Associació de Diabètics d'Andorra cedint els espais de la seva nova seu per a la commemoració d'aquest dia, marcat com a molt important en l'agenda de l'entitat, ja que és una oportunitat per apropar la malaltia a la societat i intentar abordar les diferents problemàtiques associades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT