PUBLICITAT

Justo considera «puntuar» el gran objectiu amb Montenegro

  • La sub-21 s'enfronta al migdia al país balcànic per demostrar la millora en el joc
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo Ruiz organitza la foto oficial de l'equip, dimarts passat a Aixovall. Foto: TONY LARA

La bona imatge que la selecció sub-21 va donar en l'últim partit de la fase de classificació de l'Eurocopa davant d'Armènia al Comunal, amb derrota per 0-1 i en els últims minuts, deixa oberta una porta a l'esperança. Així, el seleccionador Justo Ruiz considera que «puntuar» és «sempre» l'objectiu, i amb aquesta idea els andorrans disputen avui, a partir de les 13.00 hores, el seu cinquè partit d'aquesta lligueta prèvia, a Niksic, contra Montenegro.

«Estem amb molta il·lusió», va dir el tècnic tricolor, que considera que el seu equip és al país balcànic amb la intenció de fer un bon paper, tot assumint les diferències amb els montenegrins: «Sabem que és un equip que quan van jugar a casa nostra ens van passar per sobre». Aquell duel va acabar amb un 0-5 que va fer molt mal, i que va afectar el rendiment general, cosa que es va concretar un mes després a la República Txeca, on els andorrans en van rebre un humiliant 8-0. Després d'això, Justo Ruiz es va enfadar de tal manera que va posar els seus deixebles en el punt de mira, i les crítiques i els tocs d'atenció van semblar fer efecte en el següent matx dels tricolors, quan l'equip va estar a un pas de puntuar al Comunal contra Armènia, que ara és el líder del grup 3. «Allò ens va deixar un bon sabor de boca i vam demostrar que si estem molt concentrats, podem competir», va dir el seleccionador.

Precisament per aquell duel de garanties, de bona imatge i il·lusió, avui contra Montenegro a l'estadi Gradski de Niksic es preveu una Andorra lluitadora i motivada, tot i les baixes que afecten l'equip –Vales, Pousa i el porter Oliva–: «Montenegro és un equip molt físic, de molt recorregut i que juga a un ritme molt intens», va dir Justo, que assumeix que «això ens exigirà el màxim de tots nosaltres».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT