PUBLICITAT

La Plataforma de Funcionaris declara persona 'non grata' al president de la CEA

  • Els funcionaris denuncien que Altimir estigmatitza als treballadors públics com a "culpables de l'actual situació de crisi del país"
10112011_cea
Altimir, en una roda de premsa de fa uns dies.
La Plataforma de Funcionaris ha declarat persona non grata al president de la Confederació Empresarial Andorrana, Xavier Altimir, per les seves declaracions en les que, segons denuncien els funcionaris, estigmatitza als treballadors públics com a "culpables de l'actual situació de crisi del país". La Plataforma, en un comunicat, qualifica d'"exercici de cinisme defensar els llocs de treball a l’empresa i alhora demanar amb insistència l’aprimament de l’administració i la degradació de les condicions laborals dels seus treballadors".
Els funcionaris lamenten que les declaracions de la patronal no han anat acompanyades "en cap moment de la més mínima autocrítica", i afegeixen que sembla que "només busquin que la padrina els resolgui la situació". En aquest sentit, posen de relleu que "aquestes contínues declaracions buides de contingut", només busquen culpar de l’actual situació financera-econòmica als treballadors de l’administració, "quan la causa real n'és en gran mesura, la situació financera de la UE i la inadaptació de l’economia andorrana i de les seves empreses a la nova realitat".

La Plataforma considera que aquestes declaracions, lluny de "fomentar la cohesió social" provoquen un confrontament, i les qualifica d'"innacptables" a més de posar de relleu que mostren "una manca de respecte absolut envers al col·lectiu de treballadors públics".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT