PUBLICITAT

Detingut un home per 15 furts a diversos establiments d'Andorra la Vella i Escaldes

  • El perjudici causat seria d'uns 3.300 euros pel que fa als danys i 1.680 en diners sostrets
10112011_robatoris
Un dels locals forçatsl. Foto: POLICIA
La Policia ha detingut aquest dimarts un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i resident al país, com a presumpte autor de quinze furts amb força a diversos establiments d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Els furts, comesos durant el setembre, l'octubre i el novembre, s'haurien produït en 14 establiments: 9 de restauració, 2 perruqueries, 1 centre òptic i 2 quioscos. El perjudici causat seria d'uns 3.300 euros pel que fa als danys i 1.680 en diners sostrets.
El mètode utilitzat ha estat similar en tots els casos: efectuant palanca amb algun estri per tal de forçar els panys o els marcs de les portes, o bé trencant els vidres de les mateixes per accedir finalment a l’interior amb l’objectiu de sostreure principalment diners.

Les investigacions de la Policia els van conduir a la localització del presumpte autor dels fets, en un lloc pròxim al seu domicili, a Andorra la Vella. Durant l'escorcoll a l'habitatge, se li va trobar una gran quantitat de monedes, algunes d'elles amb els pertinents embolcalls del banc, dues ampolles de whisky, claus, guants i diferents eines. En aquest sentit, la Policia destaca la troballa d'un martell i dues escarpes que podrien ser compatibles per efectuar els trencaments als vidres i forçar els panys de les portes.

Per tot plegat, els agents van detenir l'home que ha passat a disposició judicial aquest dijous. La Policia ha destacat que és reincident, ja que havia estat detingut al mes d'abril d'enguany per fets similars.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT