PUBLICITAT

Martí: «Donaré la cara si hi ha acomiadaments»

  • L'APCA demana a RTVA que esgoti totes les vies abans de reduir personal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El cap de Govern, Toni Martí, va reiterar ahir les paraules que ja va fer servir en la sessió de control del Consell General sobre possibles acomiadaments a Ràdio i Televisió d'Andorra, que «per una qüestió de respecte als treballadors, si hi han d'haver-hi acomiadaments, que vaig dir que potser n'hi haurien, seré el primer a donar al cara».

Martí va expressar-se així després que s'hagi fet públic que la memòria del Projecte de pressupost per al 2012 incorpora un informe fet per l'actual direcció en la qual s'explicita que s'acomiadarà a divuit persones.

El cap de Govern va repetir, una i altra vegada, davant les preguntes dels periodistes, entre ells l'ANA, que el que ha sortit publicat o les manifestacions de Marticella als treballadors «no són paraules del cap de Govern» i que tot i l'informe de la direcció «els pressupostos no acomiaden ningú».

L'Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra (APCA), per la seva part, va demanar a RTVA a través d'un comunicat que esgoti totes les vies possibles abans de reduir personal. L'APCA va demanar a la direcció de la televisió que faci un esforç per adreçar cap a altres vies «menys traumàtiques» la reducció dels seus costos i la viabilitat del projecte de ràdio i televisió públiques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT