PUBLICITAT

Els Vinyes lluitaran a Navarra per assegurar la 2a plaça d'Amàlia al CER

  • El triomf absolut encara és possible, però depèn també d'altres resultats
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Seat León dels germans Vinyes, envoltat pels mecànics. Foto: FOTO ESPORT

Amália i Joan Vinyes (Seat León) es desplaçaran el cap de setmana a la localitat navarresa de Los Arcos, –Circuit de Navarra– per disputar l'últim míting de la Copa d'Espanya de Resistència (CER) de la present temporada. En aquesta ocasió, els pilots andorrans lluitaran per assegurar la segona plaça d'Amàlia, tant a la Classe 1 com a la categoria D4, a més d'estar pendents de com es desenvolupen les carreres, el triomf absolut encara és possible però no depèn únicament dels seus resultats.

Joan planteja la cita navarresa sense un objectiu concret, el desenvolupament de les carreres pot canviar de manera radical les estratègies de carrera. «A Navarra no tenim una altra opció que sortir a guanyar, ni més ni menys el que fem sempre, encara que en aquesta ocasió és l'única opció que ens queda perquè Amàlia segueixi amb opcions al títol fins al final. Si som capaços d'aconseguir el triomf en la primera carrera, llavors veurem com queda la situació i anirem improvisant».

El que va passar en el Circuit de Catalunya fa un parell de mesos va marcar de manera clara la recta final del CER per a Joan i Amàlia: L'abandonament en els primers compassos ens va deixar sense puntuar a les dues carreres i això pot resultar definitiu si tenim en compte que les diferències que hi ha hagut durant tota la temporada, amb Carol-Sicart, han estat mínimes».

Les sèries cronometrades seran dissabte, mentre que les dues carreres es faran el diumenge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT