PUBLICITAT

Circulació vol entrar al sistema de comunicació d'emergències

  • La decisió d'aplicar jubilacions anticipades es deixa pel proper mandat
C. G.
CANILLO

El Tetra és un sistema de comunicació especial avançat pel qual es comuniquen els Bombers, la Policia o els Banders. El Servei de Circulació ha demanat accedir al sistema, per tal de millorar el seu desplegament en cas d'emergències. La problemàtica és que l'STA obliga als Comuns a pagar un abonament per poder tenir accés al Tetra. Serà la Comissió Interparroquial qui prendrà la decissió al respecte.

El cònsol d'Encamp, Miquel Alís, va explicar que caldrà determinar fins a quin punt els serveis de Circulació necessiten accedir al sistema. Alís, però, va explicar que els comuns estudien una segona opció: que només siguin els caps i els sotscaps els que, en casos d'accidents greus, entrin dins del Tetra. Aquesta darrera opció seria gratuïta pels comuns.

jubilacions anticipades / D'altra banda, a la reunió de cònsols celebrada ahir es van tornar a analitzar l'aplicació de les jubilacions anticipades, una opció que ara només duen a terme Encamp i Sant Julià. La cònsol de Canillo, Dolors Cabot, va explicar que tot i que la voluntat de les corporacions era avançar durant aquest mandat, deixaran que siguin els propers equips comunals els que decideixin. Alís, per la seva part, va explicar que des de la seva posada en funcionament a Encamp, onze persones han demanat acollir-s'hi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT