PUBLICITAT

42 delegacions participaran en un taller del Greco a Andorra

  • Hi participaran tres membres d'Andorra i compatrà amb la presència d'autoritats
EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

Un total de 42 delegacions participaran al taller de formació del Greco que tindrà lloc avui al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. El curs va adreçat a avaluadors, membres i secretariat del Grup d'Estats contra la Corrupció, per a la preparació del quart cicle d'avaluació sobre la prevenció de la corrupció de parlamentaris, jutges i fiscals.

El curs / El Centre de Congressos d'Andorra la Vella acollirà les tres sessions de formació per als membres del Greco. Fins a 91 participants representaran les 42 delegacions presents, que escoltaran a cinc conferenciants en cada sessió per tractar d'àrees específiques del qüestionari al que se sotmeten els Estats avaluats.

Per la part andorrana, hi haurà tres participants i 28 convidats, entre membres del Govern, el Consell General, el Consell Superior de la Justícia, la Batllia, la Fiscalia, el Tribunal de Corts i la UIF.

El Greco / El Grup d'Estats contra la Corrupció (GRECO) es va crear en 1999 pel Consell d'Europa per al compliment de les normes anti-corrupció de l'organització. El seu objectiu és millorar la capacitat dels seus membres per lluitar contra la corrupció, mitjançant el control del seu compliment amb el Consell d'Europa a través d'un procés dinàmic d'avaluació mútua.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT