PUBLICITAT

Mor un motorista en un accident a la cruïlla dels Vilars

  • El xoc va involucrar dos vehicles més i un dels conductors va ser detingut
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cruïlla on es va produir l'accident, ahir Foto: TONY LARA

Un motorista, espanyol resident de 36 anys, va morir ahir al matí després de patir un accident a la cruïlla de l'avinguda Fiter i Rossell amb la carretera dels Vilars. L'home circulava amb una motocicleta Honda Varadero i va veure's implicat en l'accident amb una furgoneta Toyota Hiace i amb un turisme Audi A8, va informar la Policia. El conductor de la furgoneta, un andorrà de 44 anys, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència.

L'accident entre la motocicleta, la furgoneta i el turisme va tenir lloc dimarts a les 8.22 hores del matí, a la cruïlla entre la carretera dels Vilars i l'avinguda Fiter i Rossell. Segons van informar fonts policials, la furgoneta i el turisme baixaven de la Massana direcció a Escaldes-Engordany. El conductor de la furgoneta va efectuar un gir a l'esquerra, a l'alçada del semàfor, i va ser en aquell moment quan va topar amb el conductor de la motocicleta, que conduïa direcció la Massana. La investigació policial ha de determinar ara si algun dels dos conductors es va saltar el semàfor i si anaven a la velocitat permesa.

En un primer moment, el motorista va resultar ferit a causa del fort impacte, i va ser traslladat pel Servei d'Urgència Mèdica a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El servei sanitari, però, no va poder fer res per salvar-li la vida i va morir mitja hora més tard de l'ingrés hospitalari.

Negatiu al control d'alcoholèmia / El Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit van desplaçar-se al lloc de l'accident per recollir els elements necessaris per aclarir les causes del sinistre. A més, van efectuar el control d'alcoholèmia als conductors de la furgoneta i del turisme. Tots dos van donar negatiu.

Tot i així, el conductor de la furgoneta va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència, i serà posat a disposició judicial.

Malauradament, aquest no és l'únic accident mortal dels darrers dies. Divendres una dona va morir després de topar amb un vehicle i ser atropellada per un segon, mentre creuava la carretera al centre de la Massana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT