PUBLICITAT

L'Hotels Plaza s'enfrontarà a l'Umacon Zaragoza a la Copa

  • És 8è a Primera Divisió i disputarà a Andorra l'eliminatòria dels 16ens de final, el pròxim 6 de desembre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Nano Modrego, el golejador de l'Umacon Zaragoza, en el partit contra el Ribera Navarra Foto: OLIVER DUCH / HERALDO DE ARAGÓN

Ahir al migdia es va celebrar a la Ciutat del Futbol de la Reial Federació Espanyola de Futbol el sorteig dels emparellaments dels 16ens de final de la Copa del Rei de futbol sala que van determinar el rival de l'Hotels Plaza Andorra. Serà l'Umacon Zaragoza –antic Sala 10 Zaragoza–, equip de Primera Divisió que no és l'esperat Barça, però que sí aporta prestigi al duel. Des del club s'espera que per al pròxim 6 de desembre el Poliesportiu d'Andorra tingui una bona entrada de públic per gaudir del millor futbol sala.

L'Umacon Zaragoza, nom que ha agafat des de fa uns mesos en entrar aquest nou patrocinador, ocupa la 8a posició de Primera, després d'un inici de temporada una mica irregular però amb resultats també positius, com els dos enfrontaments que ha guanyat a domicili a l'Azkar Lugo en la tercera jornada (2-3) i Triman Navarra en la passada jornada (1-2).

Els aragonesos sumen a dia d'avui 12 punts en la màxima categoria, amb un balanç de tres victòries, tres empats i quatre derrotes. El començament de la competició no va ser el millor, amb una derrota a la pista del Reale Cartagena per 4-3 i un empat a casa contra el Carnicer Torrejón, però aquest dos equips, precisament, són ara per sota de l'Umacon en la classificació. La victòria a Lugo per 2-3 els va permetre respirar, però després van caure a casa contra el Ribera Navarra (1-2), i en el següent duel van rebre la gran golejada, amb un 5-1 al Palau contra el FC Barcelona Alusport. A partir d'aquí, de mica en mica van anar agafant aire, amb un empat a casa contra el Fisiomedia Manacor (2-2) i una victòria, també a casa, contra el Benicarló, mentre que en la visita a ElPozo Murcia es va trencar la dinàmica amb derrota per 5-4. Després va arribar l'empat a casa contra l'Inter Movistar (1-1) i l'últim triomf, per 1-2 a la pista del Triman Navarra, que és ara 5è.

Per al tècnic de l'Hotels Plaza, Xavier De la Rosa, l'anàlisi del rival passa per pensar que és un equip «molt potent», tot i que ha tingut de rivals fins ara a la lliga «als més potents». De la Rosa destaca la presència en atac de Nano Modrego, «que és qui fa els gols», però parla també de la força de «conjunt» dels aragonesos. «El duel», segons el tècnic, «serà molt maco per als aficionats».

Els enfrontaments de la tercera ronda de la Copa del Rei tenia entre els rivals els 16 equips de Primera, 11 de Segona i 5 de Segona B, en el que és la segona edició de la competició del KO espanyola. Dels 16 equips que es classificaran als vuitens de final després del matx del 6 de desembre, coneixeran els seus rivals en aquesta següent ronda després del sorteig que s'efectuarà el 13 de desembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT