PUBLICITAT

Un motorista mor a la cruïlla dels Vilars

  • En l'accident s'hi han vist implicats una furgoneta, un turisme i la moto
  • El conductor de la furgoneta ha estat detingut com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


08112011_accident
Restes de l'accident que ha tingut lloc aquest matí a la cruïlla dels Vilars. Foto: ANA / A. R.
Un motorista, espanyol resident de 36 anys, ha mort aquest dimarts al matí després de patir un accident a la cruïlla de l'avinguda Fiter i Rossell amb la carretera dels Vilars. L'home circulava amb una motocicleta Honda Varadero i s'ha vist implicat en l'accident amb una furgoneta Toyota Hiace i un turisme Audi A8. El conductor de la furgoneta, andorrà de 44 anys, ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència.
L'accident entre la motocicleta, la furgoneta i el turisme ha tingut lloc aquest dimarts a les 8.22 hores del matí, a la cruïlla entre la carretera dels Vilars i l'avinguda Fiter i Rossell. En un primer moment , el motorista ha resultat ferit, i ha estat traslladat pel Servei d'Urgència Mèdica a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on mitja hora més tard ha mort.

El Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit s'ha desplaçat al lloc de l'accident per recollir els elements necessaris per aclarir les causes del sinistre, i s'ha efectuat el control d'alcoholèmia als conductors de la furgoneta i el turisme, que han donat negatiu. Tot i així, el conductor de la furgoneta ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència, i serà posat a disposició judicial en les properes hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT