PUBLICITAT

La capital habilita 3.200 m2 al Ribaló com a berenador

  • La manca de pressupost obliga a descartar ubicar-hi un centre de salut i pàrquing
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
Ferrer i membres de l'equip comunal passegen pel nou Ribaló, ahir Foto: ana / D. R.

El Comú d'Andorra la Vella va inaugurar ahir el berenador del Ribaló, al carrer Gil Torres. El nou espai de 3.200 m2 està situat en un terreny propietat del Comú que s'ha condicionat per tal que els ciutadans de la zona en puguin gaudir com a espai d'esbarjo, de berenador o per passejar els gossos.

La cònsol de la capital, Rosa Ferrer, va explicar que s'hi ha fet una inversió de 9.800 euros per netejar, refer els murs de pedra seca, posar tanques a la zona i adquirir taules. A llarg termini, la previsió era fer-hi un equipament comunal amb aparcament i serveis com un centre de salut, però el projecte s'ha descartat de moment per manca de disponibilitat pressupostària, ja que només habilitar el terreny i fer les proteccions contra la caiguda de rocs té un cost de quatre milions d'euros.

Del terreny del Ribaló, que té una superfície total de més de 7.000 metres quadrats, el Comú n'ha condicionat uns 3.200 per crear un berenador. Ferrer, va manifestar que amb aquesta mínima inversió, almenys els ciutadans poden gaudir d'aquest espai públic, en una zona mancada d'espais verds, va informar l'ANA.

MANTENIMENT MÍNIM / La cònsol va destacar que és un terreny molt assolellat i que s'hi han col·locat taules de plàstic reciclat que imiten la fusta, per tal que el manteniment sigui mínim. A més, es permet l'entrada de gossos sempre i quan els propietaris recullin els excrements. A tal efecte, s'instal·larà pròximament un expenedor de bosses.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT