PUBLICITAT

Sallés, Babi, Garcia i Risco, a la Copa d'Europa de Málaga

  • Més de 200 judoques de tot el continent es donaran cita a la competició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alda Babi. Foto: TONY LARA

El pròxim cap de setmana es disputa a Málaga (Espanya) la Copa d'Europa de judo amb quatre representants del Principat. Hi seran Laura Sallés (Hantei), Alda Babi (SEOrdino), Dani Garcia (Hantei) i Èric Risco (Hantei).La cita començarà dissabte amb Babi i Garcia en acció, i continuarà diumenge amb la participació de Sallés i Risco. En total es preveu una participació d'uns 200 judoques al tatami del pavelló Ciudad Jardín de la ciutat andalusa.

Sallés competirà en la seva categoria de -63kg, mentre que Babi ho farà en -52kg. Per part masculina, Garcia es manté a la categoria -66kg i Risco a la de +100kg. En tot cas, el desplaçament dels andorrans a Málaga és important perquè aquesta cita s'emmarca dins de les copes d'Europa A de l'EJU, i entre els rivals hi haurà molt nivell. Cal destacar que, a més d'Andorra, hi seran països de gran tradició en aquest esport i amb judoques de molt prestigi com els anglesos, francesos, grecs, georgians, espanyols, moldaus, islandesos, rusos o portuguesos.

TORNEIG JÚNIOR DE CARMAUX / Al Torneig Júnior de la localitat de Carmaux, disputat el passat cap de setmana, Patrik Ferreira (SE Ordino) va ser segon en -66kg després de vèncer fins a cinc combats i només caure en la final, mentre que Ivan Llanos (SE Ordino) va acabar tercer en -55kg. També hi van competir Karim Nsir (SE Ordino) en -81kg amb només un combat guanyat, Alain Bonfill (Ippon Club) en -66kg sense cap triomf, el mateix que i Ivan Garcia (Club Hantei) en -73kg.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT