PUBLICITAT

43% menys de visitants a la caseta del Comapedrosa

EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

Periodic
Visitants al parc natural del Comapedrosa Foto: EL PERIÒDIC

La caseta d'atenció als visitants del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa ha atès aquest estiu un total de 2.083 persones, un 43% menys que l'any 2010.

El principal motiu del descens és la reducció horària que ha patit l'oficina, ja que ha obert 390 hores, un 31% menys que l'estiu de l'any passat, segons va informar ahir l'ANA. Igualment, la caseta ha comptabilitzat menys visitants que han accedit al parc natural per l'entrada principal, arribant als 3.696, amb una reducció del 24%.

En canvi, la freqüentació de visitants per hora ha augmentat, arribant als 10,5 passants per hora, que contrasten amb els 8 de l'estiu passat. Aquest augment es pot explicar pel fet que el punt d'informació ha obert de 8 a 13 hores, que podria ser la franja horària de més afluència al parc.

Cal tenir en compte que aquestes xifres no són representatives de les visites totals que rep el parc perquè l'espai és molt gran i per tant, és molt difícil comptabilitzar totes les persones que hi accedeixen ja que hi ha diferents entrades. Així, per saber quantes persones han passat pel parc es comptabilitzen només els visitants que accedeixen per l'entrada principal perquè és la que es controla des de la caseta d'atenció al visitant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT