L'Escale es referma en el lideratge en vèncer 0-1 el Matecosa Sant Julià

• El Pidasa i el Lusitans compleixen i són segon i tercer, respectivament
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Una jugada al centre del camp del matx d'ahir entre Escale i Matecosa Foto: ÀLEX LARA

La 6a jornada de Primera Divisió va deixar ahir un líder més sòlid en l'Escale Santa Coloma, que va derrotar un dels seus rivals directes, el Matecosa Sant Julià. El 0-1 de Luis Miguel en el minut 71 significa sumar 15 punts per als homes de Lluís Miquel Aloy, amb un més que el Pidasa Santa Coloma, que va derrotar 0-2 l?Engordany, i tres respecte al La Posa Lusitans, que va vèncer 0-3 el Principat. El Matecosa és quart a quatre punts del líder.

La jornada d'ahir acabarà per ser molt important en el futur d'aquesta lliga, perquè la derrota dels lauredians allunya les seves opcions d'estar entre els candidats al títol, però sobretot perquè després d'aquest resultat es refermen les opcions de l'Escale Santa Coloma en pensar en ser una clara alternativa al campionat. De fet, el Pidasa Santa Coloma intenta mantenir el ritme i ahir no va fallar, amb un 0-2 davant de l'Engordany –dianes de Xinos i Pousa– que el manté a només un punt de l'Escale, cosa que també fa el La Posa Lusitans amb el seu 0-3 al Principat –dos gols de Bertrán, un d'ells de penal en el minut 15 quan Soares ja havia marcat en el 3–, tot i que els homes de Vicenç Marqués són a tres punts del líder. En el fons de la taula, el Ranger's segueix sense sumar.