PUBLICITAT

Casa de la Vall tindrà marxandatge propi

  • L'acció del Consell pretén promocionar i divulgar les tradicions i el patrimoni
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Consell General ha decidit crear i posar a la venda peces de marxandatge de Casa de la Vall amb l'objectiu de promocionar i divulgar les tradicions i el patrimoni del país. Al gener es farà un concurs públic d'idees per determinar quins objectes i quins dissenys serien els més adequats, i la previsió és que el projecte pugui generar uns 10.000 euros anuals d'ingressos. Es preveu que el punt de venda estigui situat a Casa de la Vall i que la iniciativa pugui ser una realitat de cara a la primavera de l'any vinent.

El projecte, segons ha pogut saber l'ANA, consisteix en posar a la venda diverses peces de marxandatge de petit format que portin una imatge gràfica original que pot ser real o manipulada, per aconseguir una estètica diferent i més comercial. Es podrà utilitzar la imatge de l'edifici o bé de detalls de l'interior, del mobiliari, o de llibres o documents de Casa de la Vall. També s'està estudiant la possibilitat que els productes incloguin el logotip del Consell General.

La idea parteix en constatar que Casa de la Vall, ja sigui perquè és l'únic museu gratuït o perquè és el més cèntric, és actualment l'edifici més visitat del país. Per aquest motiu, el Consell General considera que tenir marxandatge de Casa de la Vall i dels seus símbols és una manera de divulgar les tradicions i el patrimoni.

De moment, al gener s'obrirà un concurs d'idees per determinar quins productes són els més adequats i quina simbologia es pot utilitzar. La voluntat és que siguin objectes que s'adrecin al públic en general, a més de preveure algun producte per al públic infantil. En un primer moment, es volen produir entre 6 i 12 models diferents de peces, com ara tasses, pins, imants, etc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT