L'Hotels Plaza venç a Gáldar 3-4 per ser 5è

GÁLDAR

Gran partit a Gáldar entre els locals i l'Hotels Plaza Andorra. La victòria va caure del costat andorrà, amb un 3-4 que situa els homes de Xavier De la Rosa en la 5a posició de la classificació. Un bon resultat per donar bones vibracions a un equip que les necessita.

L'Hotels Plaza va sortir tancat al darrere però aviat De la Rosa va veure que jugant així la qualitat individual dels canaris els podria fer molt mal. De fet, en el minut 2 va ser quan es van avançar els locals amb una diana de Safar, tot i que just a la treta del mig del camp Cabinho va anivellar la balança amb el seu primer gol de la tarda. En el minut 6, Nacho Llamas va avançar els de De la Rosa, i el matx va tancar la primera part amb 2-2 gràcies a què en el minut 15 el romanès Glauber va marcar.

A la represa, Cabinho va fer el seu segon del compte particular i el que significava el 2-3. Era el minut 31. Llavors el Gáldar va veure que havia de reaccionar i ho va fer amb l'empat a tres, just dos minuts més tard, a càrrec de Néstor. Aquest gol va donar ales als locals, que van tenir dues ocasions per fer el 4-3, tot i que Aitor va justificar la seva presència una vegada més. Els canaris, però, van baixar del somni quan en el 35 Emil va aconseguir el 3-4, el que suposava la quarta victòria de la temporada, i la cinquena posició a la classificació.