Segon triomf de la temporada per a un sòlid CV Andorra

• Els andorrans remunten un 22-24 en el segon set que acaba sent decisiu
R. M. S.

Els andorran intenten un bloqueig, ahir al Poliesportiu. Foto: ÀLEX LARA

L'Emevé Laboratorios Nupel gallec tenia el paper de batallador, però el CV Andorra es va dedicar ahir a lluitar el que era seu, i així no va deixar escapar la victòria, la segona de la temporada, del Poliesportiu d'Andorra. 3-0 per als homes de Lluís Hillaire, que segueixen sumant.

Tot i la victòria final per 3-0, el ben cert és que l'Emevé va estar a l'alçada de les circumstàncies, i va plantar cara els andorrans. Aquests, amb un joc consistent i clar, amb els seus pilars José Garcia, Salvador, Borrego i Da Silva, va buscar el triomf amb tantes ganes que va assolir l'objectiu. El primer set va ser andorrà per 25-21, en un parcial en què els homes d'Hillaire van saber tenir sota control el rival.

El segon set va ser el més dur, el que va sentenciar l'enfrontament perquè va deixar molt tocar l'Emevé, i molt motivat els tricolors, que van remuntar un 19-21 que es va complicar amb un 22-24. En la corda fluixa, el CV Andorra va tirar de qualitat i Da Silva va treure el seu potencial per mantenir amb vida els locals. El brasiler posava el 21-22, i més tard era Borrego qui deixava l'equip per davant amb un 25-24 que permetia pensar en la victòria. La seva treta va ser fonamental, i el 26-24 va deixar ferits de mort els visitants.

Així va ser, perquè en el tercer set gairebé d'inici es va veure el triomf del CV Andorra: 25-17, al final 3-0.