PUBLICITAT

Carchat és segon al Sierra Morena i ja lidera la Copa Suzuki

  • Vinyes acaba cinquè i puja a la tercera posició de la classificació absoluta del Nacional
EL PERIÒDIC
CÒRDOVA

Periodic
Carchat, a la cita d'ahir dissabte al Ral·li de Sierra Morena. Foto: VOLANT RACC

Joan Vinyes i Joan Carchat van tornar a protagonitzar una excel·lent actuació en el Campionat d'Espanya de Ral·lis, que ahir va disputar la seva novena i penúltima prova puntuable, el Ral·li Sierra Bruna, a Còrdova. Joan Vinyes va aconseguir un nou triomf entre els vehicles de dues rodes motrius, a més de finalitzar cinquè amb el seu Suzuki Swift S1600, la qual cosa li permet col·locar-se en la tercera posició absoluta del nacional. Joan Carchat, per la seva part, va ser segon en la Copa Suzuki Swift, un resultat que li dóna el liderat en la Copa, i fa un pas de gegant darrere del títol.

El pilot andorrà Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) va sumar un nou triomf entre els vehicles de dues rodes motrius, certamen del que és ja campió. Ell i el seu copilot Jordi Mercader van mostrar novament un gran ritme barallant entre els millors pilots del Nacional amb vehicles superiors. Vinyes ses va classificar en la cinquena posició absoluta de la carrera, la qual cosa li permetia ascendir fins a la tercera posició absoluta en la classificació del Nacional mancant tan sols una prova perquè finalitzi el campionat. Joan Vinyes valora molt positivament el seu tercer lloc: «Aconseguir situar-nos tercers en el campionat és genial, demostra que estem treballant bé i que el Suzuki és un gran cotxe. Hem aconseguit un nou triomf en la categoria i gràcies al molt bon resultat del meu company d'equip, Gorka, Suzuki fa un pas molt important de cara a aconseguir el títol de marques».

Joan Carchat, així mateix, va recuperar en la prova andalusa el liderat en la Copa Suzuki Swift, i avança en el seu camí d'aconseguir el títol en l'any del seu debut. El del RACC va estar barallant pel triomf entre els Suzuki en pràcticament tota la carrera finalitzant segon i sumant uns punts que li situen en aquest primer lloc i amb un avantatge amb la qual podrà afrontar l'última prova puntuable, que se celebrarà a Madrid d'aquí a tres setmanes, en una còmoda posició.

AMÀLIA VINYES, DE BAIXA / Amàlia Vinyes no va poder disputar el seu primer Ral·li Sierra Morena a causa d'un virus intestinal. La pilot, minvada físicament, va prendre la decisió de no participar per recuperar-se de cara al cap de setmana vinent en què correrà, al costat del seu germà Joan, l'última prova del Campionat d'Espanya de Resistència, en el traçat del Circuit de Navarra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT