PUBLICITAT

Mor una dona de 38 anys en ser atropellada a la Massana

  • A l'accident s'hi van veure implicats dos vehicles i també una menor, ferida
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
La zona de l'accident on es va produir l'atropellament, ahir Foto: ANA / M.T.

Una dona de 38 anys va morir ahir al centre de la Massana, a l'alçada del número 42, en ser atropellada per un cotxe, després de topar amb un vehicle. En l'accident també va resultar ferida una menor, que va patir un traumatisme al maluc, segons van informar fonts de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

La Policia va informar que el conductor d'un turisme marca Nissan Almera (AND) va impactar amb la part frontal contra les vianants. La dona va sortir projectada i a la seva vegada va ser atropellada per un turisme Chrysler Voyager (ESP) que circulava en sentit contrari.

Els serveis mèdics desplaçats al lloc van realitzar sense fortuna maniobres de reanimació a la dona, portuguesa resident de 38 anys, que degut a les greus lesions sofertes va morir quasi a l'instant. Pel que fa a la menor, andorrana de nou anys, va ser traslladada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Els agents van efectuar el preceptiu control per detecció d'alcohol als conductors del turismes, i aquests van donar un resultat negatiu. No obstant això, el conductor del Nissan Almera va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència.

El detingut, andorrà de 23 anys, va passar a disposició judicial.

La Policia va rebre l'avís del tràgic accident a les 20:20 hores. Ara s'investiguen les causes de l'atropellament. La intensa pluja que queia en aquells moments en podria ser un dels motius, i també caldrà determinar a quina velocitat anava el vehicle. En tractar-se de zona urbana, no es pot circular a més de 50 km/h.

També s'haurà de determinar si la dona i la menor estaven creuant pel pas de vianants en el moment de ser atropellades o si per al contrari, van passar en zona no permesa.

A causa de l'atropellament la circulació per la localitat es va veure afectada. Es van formar retencions de fins a un quilòmetre, i posteriorment es va donar pas alternatiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT