PUBLICITAT

De sis a set de la tarda al CIAM

  • L'equipament ha rebut la visita de més de 3.200 persones des de la seva inauguració
ÈLIA ORTS GARRI
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Curiosos omplen el CIAM el dia de la inauguració Foto: TONY LARA

Sembla que de sis a set de la tarda és l'horari preferit pels passejants per visitar el Centre d'Interpretació de l'Aigua i el Madriu (CIAM). És l'hora de major afluència, segons van informar des del Comú d'Escaldes-Engordany. Des que va obrir les seves portes al públic, el passat 12 d'octubre, i fins acabar el pont de Tots Sants han visitat el CIAM un total de 3.238 persones. Això és una mitjana de més de 160 persones diàries, sense tenir en compte que l'1 de novembre el centre va restar tancat. Amb aquestes xifres, l'èxit del CIAM és indiscutible.

La majoria de visitants ho han fet a títol individual. D'aquesta manera han entrat al CIAM 2.802 persones. Altres 356 ho han fet en grups, 55 més hi han accedit per assistir a actes diversos que ja s'han organitzat al centre –com són algunes rodes de premsa– i 25 eren escolars. El dia de major afluència va ser el passat diumenge 30 d'octubre, quan 424 persones van aprofitar per gaudir del CIAM i aprofundir en els seus coneixements sobre l'aigua i el Madriu.

La primera setmana d'obertura del CIAM van visitar-lo 1.041 persones, i fins el 23 d'octubre van passar per l'equipament un total de 1.911 visitants. La darrera setmana, fins tancar el pont de Tots Sants, el CIAM va rebre 1.327 persones. Els caps de setmana, com és previsible i natural, es registra una afluència més destacada: el primer divendres que el centre va estar obert hi van passar 297 persones, i l'endemà, 15 d'octubre van ser 307. El darrer cap de setmana, va ser diumenge el dia de major afluència –s'ha de tenir en compte que era un cap de setmana de pont–, no només de la setmana, sinó des de l'obertura del CIAM. Aquell dissabte hi van passar 297 persones i el dilluns següent 262.

Val a dir que el 40% del públic és andorrà, sigui nacional o resident, segons van destacar des del centre.

D'altra banda, la majoria dels visitants que han respost l'enquesta de satisfacció sobre el CIAM deixen comentaris positius i es mostren sorpresos per la cascada d'aigua que cau per l'edifici. Igualment, destaquen l'aspecte didàctic del centre, segons van informar des del Comú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT