PUBLICITAT

Zamora no juga contra el River

  • El base, ara al Plasència Extremadura amb ?Piru' Ros, s'ha lesionat de gravetat i rep ànims des d'Andorra
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Maresch dirigeix un atac del River (blau) en el partit de la setmana contra l'Oviedo al poliesportiu d'Andorra Foto: TONY LARA

Després d'un viatge en autocar de més de deu hores el River Andorra s'enfronta avui a la pista del Plasencia Extremadura (18.30 hores), equip en el qual militen dos ex tricolors com són Piru Ros i Néstor Zamora.

El base, però, es va lesionar de gravetat al genoll dret el dissabte de la setmana passada al Prat que el tindrà uns sis mesos sense jugar i des d'Andorra ha rebut multitud de paraules d'ànim. Ahir en roda de premsa, abans de sortir cap a Càceres, Jon Santamaria va destacar l'amistat que els uneix per sobre de la rivalitat: «Estem tristos perquè l'apreciem. Totes les lesions són fotudes però en el cas de Zamora aquí ho sentim més i li desitgem que torni aviat a les pistes».

També va tenir bones paraules per al base català Joan Peñarroya, qui a més va avisar de cara al partit: «En aquestes situacions a curt termini els equips fan una pujada. Desitgem que es recuperi i després d'aquest mal record segur que serà millor jugador», li va desitjar.

El tècnic del River va referir-se al rival extremeny com un equip del qual guarda «un bon record» pel 3-0 en el play-off d'ascens de la temporada passada però també va alertar que en la fase regular «va ser l'únic equip juntament amb el Tíjola» que li va guanyar els dos enfrontaments. Ara mateix, però, el conjunt que entrena Rafael Gomariz està en un moment delicat. Ha perdut els tres partits que ha disputat fins ara i durant aquesta setmana ha hagut de tirar del filial per poder fer entrenaments amb el volum de gent necessari, tot això a banda del cop moral que ha rebut el vestidor amb la lesió de Zamora, que ara deixa com a únic base el jove de 18 anys Andrés Javier Cardito.

«Nosaltres no hem de mirar la seva situació, sinó anar a la nostra, treballant i continuar creixent com equip. El Plasència té tres jugadors exteriors nacionals, Piru Ros, Robles i Morales, que són dels millors de la categoria i un joc interior que haurem de vigilar amb els americans Longmire, jugador que vam estar mirant en la pretemporada, i Thornton. Sobre la mala ratxa del rival també va destacar que totes tres derrotes es van produir en els darrers minuts. «No espero un equip tocat, sinó tot el contrari: perillós i amb jugadors de gran capacitat individual. Som dos equips amb marge de millora».

Tot l'equip s'ha desplaçat a Extremadura inclós l'austríac Maresch, que és dubte fins a última hora per un pinçament a l'esquena. Peñarroya no arriscarà si no està en condicions per jugar però tampoc no va descartar si tindrà o no minuts: «Hem de mirar com evoluciona i a partir d'aquí decidirem», va sentenciar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT