L'Hotels Plaza també es troba amb un rival en hores baixes, el Gáldar

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Cabinho recull una pilota en la banda, contra el Barça B al Poliesportiu Foto: TONY LARA

Si el River té un viatge esgotador l'Hotels Plaza no es queda curt. L'equip que dirigeix Xavier de la Rosa visita avui la pista del Gáldar Gran Canaria (19.30 hores) i també tindrà davant un rival en hores baixes que estava cridat a lluitar amb l'Oxipharma per la primera posició però que de moment és penúltim a la taula amb quatre punts en set partits. Una dada ruboritzant tenint en compte que té la plantilla més cara en els últims deu anys.

El tècnic tricolor ha dut a terres canàries els onze de sempre: Aitor, Paulinho, Carlinhos, Ricciotti, Soty, Emil, Cabinho, Jona, Nacho Llamas, Júnior i Diego Heredia. Tots estan perfectament bé després del descans que van tenir dijous per al partit de la Copa del Rei a Navarra que el conjunt tricolor va guanyar (6-7) amb una barreja de jugadors del filial i del juvenil a més d'Heredia i Paulinho. «És la primera setmana que podem treballar-la sencera», va indicar De la Rosa. «Hem pogut treballar el partit, preparar-lo a consciència, però a domicili tampoc no tenim tanta pressió com a casa i menys contra un equip de tanta qualitat...».

De la Rosa, però, es va avançar a qualsevol tipus de mala interpretació sobre aquestes paraules i va detallar: «Això no vol dir que no busquem els tres punts. Anirem a totes, com sempre, i estaria bé que si ens avancem en el marcador perquè aixó els posaríem nerviosos», va pronosticar el tècnic tricolor.

CAP VICTÒRIA A CASA / Una estadística que es mou a favor de l'Hotels Plaza és que el Gáldar ha empatat un partit i n'ha perdut dos davant el seu públic. Només va guanyar a Melilla en la primera jornada. Després, un empat i cinc derrotes consecutives. Uns números que denoten un rival que no aixeca el cap.