PUBLICITAT

L'Andorra, a retrobar-se amb el triomf contra el Tremp

  • L'equip d'Imbernón, tres partits sense guanyar i el rival, invicte a domicili
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Toscano és separat pels seus companys en el partit contra l'Alcarràs. Foto: tony lara

Una derrota el dimarts passat a Cervera i dos empats anteriors –a casa contra l'Alcarràs i fora davant la Seu d'Urgell– no és una ratxa preocupant però l'objectiu de l'Andorra es retrobar-se amb el triomf per no despenjar-se de la part alta de la classificació i avui té l'oportunitat de trencar aquesta ratxa de tres partits sense guanyar en la visita del Tremp al camp d'Aixovall (16.00 hores).

Richard Imbernón no ho va amagar: «No és a vida o mort perquè estem en la novena jornada però necessitem guanyar ja», va dir sense embuts. El Tremp, però, és un equip que en els darrers anys acostumava a coquetejar amb el descens fins que va desaparèixer la Primera Territorial i en la primera temporada a Segona Catalana està donant molta guerra. Porta, com l'Andorra, 14 punts i es manté invicte en els tres desplaçaments que ha fet –dues victòries i un empat. «Tenim davant un rival que està fent les coses bé i seria bo per a nosaltres guanyar contra un equip de la part alta», va assenyalar el tècnic tricolor.

DOS PARTITS DE SANCIÓ AL TÈCNIC / Amb Emli, Toscano i Maneiro recuperats de les molèsties que els va originar el partit de dimarts a Cervera Imbernón no té cap baixa excepte la d'ell mateix, que ha estat sancionat amb dos partits per faltar al respecte als àrbitres. «En cap moment em vaig dirigir a ells però em van sentir renegant amb males paraules i ho van apuntar a l'acta», va excusar-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT