PUBLICITAT

Els premis d'Arts Andorra 2011 compten amb 122 participants

  • Les categories de pintura, escultura i cartell publicitari es queden sense guanyador
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Els premiats en el 17è Cartells d'Arts Andorra 201 Foto: ÀLEX LARA

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany va acollir ahir al vespre el lliurament de premis del 17è Cartell d'Arts Andorra que organitza el Cercle de les Arts i les Lletres d'Andorra. És un concurs que engloba diverses disciplines com la pintura, l'escultura, el disseny gràfic, la fotografia i la il·lustació, i que premia la creativitat, l'expressió i la personalitat de les obres que es presenten. En aquesta edició el concurs artístic va comptar amb 122 participants,

ELS PREMIATS / De les cinc categories a les quals els participants podien concursar, pintura, escultura i cartell publicitari van restar sense guanyador, tot i que si es van atorgar accèssits.

El pintor de Palafrugell Josep Plaja i l'escultora de Barcelona Sofia Isus van ser els guardonats en el Premi Crèdit Andorrà de Pintura i el Premi Crèdit Andorrà d'Escultura, en els quals hi van concursar 39 dels participants. Els jurats d'aquesta edició van decidir declarar els dos premis deserts i van atorgar dos accèssits Platja i Isus: un per a una pintura que plasma un carrer de la localitat de Néjar a Almeria (l'obra no té títol) i un altre per l'escultura titulada Gran petitesa en la immensitat. La primera forma part d'una col·lecció d'obres del pintor on es representen diversos indrets d'Almeria, zona a la qual ha viatjat per poder conèixer de prop les localitzacions. L'escultura es tracta d'una estructura de bronze en la qual la peça central és la figura petita d'una dona, suspesa a l'aire, asseguda sobre una estructura en forma de filferro, que contempla la immensitat de tot l'univers. L'entitat financera va dotar aquests accèssits amb 1.500 euros cada un.

En els premis de disseny gràfic, dotats pel Ministeri de Cultura, en la modalitat de Llibres el guanyador va ser l'agència Núria Publicitat, pel llibre Altres Miralls, amb una dotació de 500 euros. En la modalitat de cartells i la de fullets, pel tríptic d'andbanc, la guanyadora va ser l'Agència Testa Comunicacions. El primer premi de fotografia va ser per per Manuel J.Pineda amb l'obra Puntos Suspensivos i dotat per Foto Cine Color. Finalment, el del cartell publicitari, dotat per Promocions Publicitàries, va ser declarat desert, amb dos accèssits, un per a Enric Cardús per Andorra cap endavant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT