PUBLICITAT

Antoni Morell fa una donació de 500 volums a la Biblioteca de la Massana

  • L'escriptor massanenc entrega una col·lecció heterogènia
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
La Biblioteca comunal de la Massana l'any de la inauguració de la nova seu Foto: EDUARD COMELLAS

El fons de la Biblioteca Comunal de la Massana s'ha incrementat en més de 500 volums, gràcies a la donació realitzada per l'escriptor massanenc Antoni Morell. Aquests llibres estaran disponibles en breu per a tots els usuaris a la biblioteca comunal de la Massana, un cop s'hagin realitzat les tasques de catalogació escaients.

El lot, que ja ha arribat al centre, està format per una selecció heterogènia en llengües catalana, castellana, francesa i italiana de disciplines que van des de la història , la religió, la filosofia , el dret i la literatura. Cadascun dels llibres esta marcat amb l'ex-libris personal d'Antoni Morell.

El fons de la biblioteca / Amb aquesta donació el fons de la biblioteca massanenca, arriba a la xifra de 20.000 documents. A hores d'ara, el centre de lectura compta amb 2.838 usuaris, que utilitzen activament els diferents serveis. Cal remarcar la bona acceptació del servei de préstec, que se situa en uns 10.000 préstecs anuals.

Aquesta biblioteca va ser creada l'any 1990 i ha crescut gràcies a les donacions de llibres dels particulars, que des d'un inici van ajudar a completar la bibliografia. Sempre ha tingut llibres en diferents idiomes, per la diversitat de gent que viu a la parròquia (castellà, francès i anglès), però, tot i així, la major part de la bibliografia és en català.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT