PUBLICITAT

Cent quotes de treball per a comerciants que parlin rus

  • Els treballadors hauran d'acreditar experiència al sector i domini de la llengua
C. G.
ANDORRA LA VELLA

El Consell de Ministres va aprovar ahir l'obertura de 100 quotes específiques d'hivern per a persones que parlin rus. Es tracta de la primera vegada que l'Administració Central aprova unes autoritzacions d'aquestes característiques. El motiu és l'auge de turisme rus que està vivint el país els darrers anys, i que sembla que va a l'alça.

El ministre d'Economia i Finances va explicar que es tracta d'una prova pilot i que si les d'autoritzacions d'immigració temporal o de treball temporal de fronterer es cobreixen amb èxit s'estabilitzarà de manera anual. L'establiment de 100 professionals del sector s'ha fet després de fer una enquesta a establiments comercials del sector. Van ser ells mateixos els que van sol·licitar aquesta quota al Govern, tenint en compte la manca de persones que parlen rus a Andorra i que poden atendre als seus turistes.

La quota de temporada inclou les activitats professionals directament relacionades amb el sector del comerç al detall i amb el sector d'activitats immobiliàries.

Experiència i domini del rus / Per poder accedir a les places ples persones interessades hauran d'acreditar que tinguin coneixement de l'idioma i que tinguin experiència en l'àmbit del comerç, va informar Cinca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT