PUBLICITAT

El preu del forfet extraescolar costarà 95 euros, un 5% més

  • El passi universitari valdrà 168 euros, nou més que la temporada passada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Els preus dels forfets d'esquí per a la temporada 2011- 2012 per a extraescolars, universitaris, acompanyants i majors de 65 anys seran més cars que els de l'any passat. Segons l'acord assolit pel Govern el passat 26 d'octubre, i publicat ahir al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra, el forfet extraescolar costarà 95 euros, cinc més que l'any passat, amb un increment del 5,5%.

Per la seva banda, el forfet universitari valdrà 168 euros, nou més que la temporada passada, el mateix increment que registra el forfet d'acompanyant, que tindrà un preu de 158 euros.

La tarifa que menys puja és la dels forfets dels acompanyants majors de 65 anys i menors de 70, que augmenta tres euros fins als 53. Per últim, el duplicat del forfet i el suplement de no-retorn de l'any anterior queden a 31 i 29 euros respectivament.

Els increments mantenen una proporcionalitat amb els anunciats ahir pels dos dominis, en el cas dels forfets individuals i familiars.

Tot i l'increment de les tarifes, el Govern subvenciona entre el 37 i el 52% del seu preu total, imports que es corresponen a 155 euros en el forfet extraescolar, 267,35 en l'universitari i 329,11 en el d'acompanyant.

El període de venda d'aquests forfets anirà del proper 7 de novembre al 29 de febrer de l'any vinent. Els usuaris podran recollir els seus documents als serveis de Tràmits del Govern i dels set comuns. La resolució d'aquest tràmit és instantània.

En anys anteriors les administracions han venut més de 3.000 forfets extraescolars, vora 300 d'universitaris i de 600 d'acompanyant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT