PUBLICITAT

El cànon converteix en pèrdua els guanys de Secnoa

  • La societat tanca amb 28.000 euros en positiu sense comptar l'aportació
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Pista plena d'esquiadors a Arcalís Foto: TONY LARA

La societat explotadora del camp de neu d'Ordino Arcalís, Secnoa, ha tancat l'exercici 2010-2011 amb un resultat positiu de 28.000 euros, després de descomptar les amortitzacions. De tota manera, per efecte del cànon comunal que ascendeix a 1.168.000 euros i per la provisió de les pèrdues de la societat Vallnord, per la part que li correspon en tant que accionista, Secnoa ha tingut un resultat negatiu definitiu de 1.732.723 euros.

Sense comptar aquest cànon les notícies són positives, sobretot si es comparen amb les de l'any passat. Segons va informar a través d'un comunicat el Comú d'Ordino, el cash-flow positiu ha estat de 535.000 euros, el que suposa un increment del 221% respecte a la xifra presentada en l'exercici anterior (temporada 2009-2010).

El balanç de la temporada anterior va ser presentat dilluns en consell d'administració. Els seus membres van valorar molt positivament les xifres ja que denoten «l'esforç realitzat per tot l'equip operatiu en la contenció de les despeses corrents i un control de gestió adequat».

Cal tenir en compte que aquesta darrera temporada, i només la part corresponent a l'estiu, va ser la darrera en la qual la gestió del domini anava a càrrec de Vallnord. Ara Secnoa i EMAP treballen per separat, mentre que la comercialització va a càrrec de Vallnord.

Un pla de millora pel 2012 / D'altra banda, el consell d'administració de la societat va avançar que ja s'ha engegat un pla d'acció per optimitzar i millorar els resultats futurs, que serà una realitat durant l'any que ve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT