PUBLICITAT

Detinguda una dona per robar joies i diners en un domicili

  • L'empleada domèstica hauria sostret objectes valorats en més de 60.000 ?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La façana de la seu de la Policia, a la carretera de l'Obac Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va detenir aquest divendres una dona, resident espanyola de 54 anys, com a presumpta autora del robatori de 500 euros i joies per valor de 60.000 en un domicili particular on treballava com a empleada domèstica. Els fets es remunten al passat 20 d'octubre, quan la Policia va rebre una denúncia de diverses sostraccions de diners i joies a l'interior d'un domicili.

La investigació dels agents del Grup de Patrimoni de l'Àrea de Policia Criminal els va conduir fins a la detenció de la dona que treballava com a empleada domèstica en aquest domicili. Segons va informar ahir la Policia mitjançant un comunicat, la dona hauria accedit unes sis vegades a l'interior d'una de les habitacions, obrint amb una clau que posseïa, però que en cap cas no li havia estat lliurada per la propietària.

VENIA A UNA JOIERIA / Un cop a l'interior de l'habitació, la dona hauria sostret diferents polseres, penjolls i un rellotge d'or blanc i brillants, així com els diners. Posteriorment, i segons conclou la investigació de la Policia, la presumpta autora d'aquests robatoris efectuava la venda d'aquests objectes en un taller de joieria de la parròquia d'Escaldes-Engordany.

La identificació es va efectuar divendres passat. Per tot plegat, la dona va ser detinguda i posada a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT