PUBLICITAT

Cardelús disputarà la Cuna de Campeones Bankia

  • La competició es farà després de l'última cita de MotoGP, a València
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavi Cardelús, en una prova del campionat de Pre GP 125, aquest any Foto: EL PERIÒDIC

Xavier Cardelús afronta aquest cap de setmana la que pot ser la cursa més important de la temporada: la Cuna de Campeones Bankia que es disputarà al mateix escenari que acollirà el Gran Premi que tanca el Campionat del Món de MotoGP al circuit valencià Ricardo Tormo. En aquesta competició hi participaran totes les joves promeses del motociclisme espanyol a la categoria Pre GP 125 i també alguns representats de talent d'altres països, per la qual cosa la competitivitat és molt alta i els resultats passen a tenir un valor més important.

Per al pilot del Cardelús Racing Team aquesta competitivitat, lluny de ser un entrebanc a superar, és un avantatge: «Competir amb els millors et fa més fort i t'ajuda a aprendre i evolucionar com a pilot», va indicar en un símptoma de que li van les emocions fortes. «Per aquest motiu, estic segur que diumenge sortiré del circuit havent evolucionat força i això ja és molt important. A partir d'aquí, es tracta de fer-ho el millor possible i d'aprofitar el rendiment de la meva moto que, a les últimes jornades ha estat molt alt. Es una gran oportunitat a la qual espero treure el màxim profit i un premi per tancar una temporada en la qual hem tingut força mala sort», va dir a mode de balanç.

Aquest test serà important també per fer-se veure en la meca del motociclisme, que estarà concentrat a València. Divendres i dissabte es realitzaran els entrenaments lliures i els classificatoris, i diumenge a les 15.40 hores, la cursa de dotze voltes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT