PUBLICITAT

Llum verd a l'obertura d'un institut oftalmològic a Andorra

  • El Col·legi de Metges d'Andorra ha retirat el recurs contra el doctor alemany Ludger Hanneken
  • Cinca diu que la iniciativa ajudarà a crear riquesa i a l'obertura econòmica
02112011-cinca
El ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, ha explicat els beneficis del centre oftalmològic. Foto: ÀLEX LARA
El Col·legi de Metges d'Andorra ha retirat el recurs contra el doctor alemany Ludger Hanneken, que havia estat autoritzat per l'exercici de la professió liberal al país. D'aquesta manera, es desbloqueja el procés per instal·lar l'institut oftalmològic que aquest metge té previst obrir al país i que segons el Govern contribuirà a crear riquesa i en el procés d'obertura econòmica.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha anunciat aquest dimecres després del Consell de Ministres que el Col·legi de Metges ha retirat el recurs que havia presentat a la secció administrativa de la Batllia en contra de l'autorització al doctor Ludger Hanneken per l'exercici de la professió liberal.

Segons ha explicat Cinca, el cap de Govern, Toni Martí, ha parlat amb els representants dels metges i els ha transmès la importància de la tasca d'aquest oftalmòleg al Principat. Hanneken té prevista la creació d'un institut oftalmològic d'alta tecnologia, que suposaria "un atractiu mèdic per als locals i per als visitants i ajudaria a l'obertura econòmica", ha afirmat el ministre. Amb la solució d'aquest conflicte d'interessos, el centre de cirurgia ocular podrà tirar endavant "el més ràpid possible", ha dit el responsable de Finances.

Hanneken utilitza una tècnica coneguda com a 'làser excimer', d'altra precisió, que ja aplica en dues clíniques similars a Mallorca i Colònia. Amb la seva obertura al Principat, s'afavoreix la instal·lació de noves ofertes econòmiques al país.

El doctor Ludger Hanneken ha manifestat el desig de comptar amb els professionals del país. A més, segons han informat el Govern, proposa que l'institut pugui complementar la formació dels oftalmòlegs andorrans i que aquests puguin assumir operacions de rang menor

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT