PUBLICITAT

Detinguda una dona acusada de robar 500 euros i joies per valor de 60.000 en un domicili particular

  • La investigació dels agents els va conduir fins a la detenció de la dona que treballava com a empleada domèstica en aquest domicili
  • Posteriorment, efectuava la venda d'aquests objectes en un taller de joieria d'Escaldes-Engordany
29102011policia
L'edifici de la Policia.
La Policia va detenir aquest divendres una dona, resident espanyola de 54 anys, com a presumpta autora del robatori de 500 euros i joies per valor de 60.000 en un domicili particular on treballava com a empleada domèstica. Els fets es remunten al passat 20 d'octubre quan la Policia va rebre una denúncia de diverses sostraccions de diners i joies a l'interior d'un domicili.
La investigació dels agents els va conduir fins a la detenció de la dona que treballava com a empleada domèstica en aquest domicili. Segons apunten des de la Policia, la dona hauria accedit unes sis vegades a l'interior d'una de les habitacions, obrint amb una clau que no li havia estat lliurada per la propietària. Un cop a l'interior de l'habitació hauria sostret diferents polseres, penjolls i un rellotge d'or blanc i brillants, així com els diners. Posteriorment, efectuava la venda d'aquests objectes en un taller de joieria d'Escaldes-Engordany. Per tot plegat, la dona va ser detinguda i posada a disposició judicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT