PUBLICITAT

Les estacions d'esquí pugen un 3% el preu dels forfets

  • Vallnord i Grandvalira inverteixen 7 milions en la nova temporada
  • Rotés confia que "els clients acceptaran aquesta pujada" després de dos anys de tarifes estancades
02112011-skiandorra
Espot, Rotés i Rafel, en la presentació de la nova temporada, a final del mes passat.. Foto: TONY LARA
Les estacions d'esquí andorranes han pujat un 3% el preu dels forfets individuals per a aquesta temporada d'hivern, encara que es mantindrà el cost dels paquets organitzats per operadors turístics. Durant la presentació de la nova temporada avui a Barcelona, la presidenta d'SKi Andorra, Marta Rotés, ha confiat que "els clients acceptaran aquesta pujada" després de dos anys de preus estancats i la demanda no es veurà perjudicada. Ha subratllat que mentre els preus no s'han mogut les pistes han seguit invertint, de manera que l'augment del 3% ve acompanyat d'una millora en la qualitat dels serveis.
Rotés ha destacat que "malgrat el context negatiu" els complexos de Vallnord i GrandValira han invertit en la nova temporada un i sis milions d'euros, respectivament.
Les dues estacions han incrementat els quilòmetres d'esquí practicables, els canons de neu, i els telecadires i telesquís. Així mateix, han apostat per fomentar el freestyle, molt en voga entre els joves, amb equipaments específics per a practicar salts i circuits amb snow o esquís. També han ampliat l'oferta d'activitats relacionades amb la neu per als que no vulguin esquiar, així com els espais infantils, amb els que busquen potenciar les visites familiars. Entre les novetats destaca la campanya promocional de Vallnord, que ofereix als visitants la possibilitat de dissenyar el seu "gran dia" a l'estació i compartir-lo ales xarxes socials perquè altres usuaris els votin, de tal manera que es premiarà els més populars.
Rotés ha atribuït la major inversió de Grandvalira respecte a Vallnord a l'organització de dues proves del campionat del Món d'Esquí per part de la primera.
Ha detallat que aquestes proves seran la Femenina d'Esquí Alpí i la de Quilòmetre Llançat, que reuniran a Andorra a l'elit esportiva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT