L'Hotels Plaza necessita la pròrroga per vèncer l'Estella

• L'equip de De la Rosa remunta un 4-0 en la segona ronda de la Copa
ESTELLA

Ricciotti dispara en l'amistós contra l'Hospitalet a l'agost. Foto: ÀLEX LARA

L'Hotels Plaza Andorra va necessitar la pròrroga per mantenir-se viu en la Copa del Rei espanyola. L'equip de Xavier de la Rosa es va imposar per 6-7 a l'Area 99 Estella navarrès en la segona ronda i el pròxim 6 de desembre s'enfrontarà en els setzens de final i en partit únic al Poliesportiu d'Andorra contra un equip de Primera Divisió.

Els deures, per tant, estan fets tot i que el rival juga en la Segona Nacional B. Però tampoc no era fàcil aprovar aquest examen perquè els pesos pesants del primer equip –Aitor, Nacho, Carlinhos, Cabinho, Jona, Soty i Emil– no van ni viatjar. El tècnic tricolor va preferir deixar-los descansar i donar minuts als menys habituals, Toni González, Júnior, Diego Heredia, Yuki, Paulinho i Ricciotti, i als juvenils Alan, Miguel, Pita i Thiago. Tots ells van tenir gairebé el mateix protagonisme sobre la pista.

Aposta arriscada que va sortir rodona. Perquè la victòria es va aconseguir i perquè el temps extra va servir per fer un màster en competir, que és el que li falta a aquests jugadors, i en una situació delicada.

Les coses es van posar molt complicades ja d'entrada, perquè al quart d'hora l'electrònic ja marcava un 4-0 favorable als navarresos. Res feia pensar que l'Hotels Plaza reaccionaria perquè l'equip va viatjar a Navarra dilluns a la nit després de l'entrenament i els jugadors havien descansat poc i malament. Diego al minut 16 amb un golàs i Júnior al 20 en una falta directa van deixar un marcador més decent de cara al descans. En la segona part, amb el pavelló gairebé ple –unes 250 persones–, va arribar la remuntada tricolor. Dos gols més de Diego i un de Toni van fer pujar el 4-5 i l'Estella va empatar al minut 38 jugant amb porter jugador.

RICCIOTTI I PAULINHO SENTENCIEN / Tot quedava encomanat a la pròrroga. Era un partit amb molta lluita, molt desgast físic per part dels dos equips i un ambient difícil per a l'Hotels Plaza. Ricciotti va silenciar el pavelló amb el 5-6, l'Estella va haver d'arriscar de nou amb porter jugador i en una recuperació Paulinho va fer el 5-7 de porteria a porteria. L'Estella va marcar el 6-7 a pocs segons per al final i l'Hotels Plaza ni tan sols va haver de patir per defensar el resultat. El premi és que el pròxim rival serà un Primera.