PUBLICITAT

47.800 vehicles han entrat al país des de dissabte

  • Les xifres estan per sota les del 2005, en què l'1 de novembre va caure també en dimarts
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Des de dissabte passat un total de 47.800 vehicles han entrat al Principat per les dues fronteres, segons va informar ahir Mobilitat. El dia amb més densitat va ser diumenge,quan es va registrar l'entrada de 17.000 vehicles, 9.500 dels quals per la frontera hispanoandorrana i 7.500 per la francoandorra. Jaume Castells, cap d'àrea de Mobilitat i Seguretat, va informar que en un diumenge normal d'aquest període de l'any les entrades per Espanya no superen els 8.000 vehicles.

Però va ser la jornada de dissabte la que va patir més retencions i cues. Concretament, sis quilòmetres d'entrada per la frontera del Riu Runer i posteriorment un quilòmetre i mig fins arribar a Sant Julià de Lòria. Dissabte van entrar 16.800 vehicles, 10.500 pel Riu Runer i 6.300 per Porta.

Pel que fa a la jornada d'ahir, Mobilitat va xifrar en 14.000 els vehicles que van entrar al país, també la gran majoria provinents d'Espanya. Castells va informar que un dilluns habitual la densitat és un 20% inferior a la d'ahir registrada. Durant la tarda la densitat va ser de sortida al país. Durant més de dues hores es van produir retencions direcció a Espanya, que van arribar fins a l'alçada de Santa Coloma.

Per avui, dia festiu, també es preveuen complicacions en el trànsit, sobretot a la tarda i de sortida.

pitjor que al 2005 / L'últim any en què el dia 1 de novembre va caure en dimarts va ser el 2005. Llavors durant els quatre dies Mobilitat va registrar l'arribada de 63.500 vehicles. De moment les xifres situen el pont d'aquest any una mica per sota, va assegurar Castells, sobretot si es compara la jornada de dissabte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT