PUBLICITAT

L'Andorra i el Cervera es juguen ser colíders a la Segona Catalana

  • Tots dos equips es medeixen en partit ajornat empatats amb 14 punts i a tres del primer, l'Agramunt
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cristian Martínez aixeca la cama a l'alçada del cap alhora que un defensor xuta a l'aire, contra l'Albi fa un mes. Foto: ÀLEX LARA

Avui hi ha més futbol. 72 hores després de l'agredolç empat a Aixovall contra l'Alcarràs, el FC Andorra viatja avui a Cervera per disputar el partit ajornat de la cinquena jornada pels compromisos de la selecció (17.00 hores). Un duel, però, que vist com van les coses en la classificació té moltes coses en joc.

La principal és que tots dos conjunts estan empatats amb 14 punts i a tres del primer, l'Agramunt. És a dir, qui guanyi se situarà colíder. «Tenim una gran oportunitat de veure una cosa bonica, com és posar-nos al capdavant», va reconèixer amb gana continguda Richard Imbernón. «La classificació s'ha posat molt emocionant i ara mateix aquest és un alicient més per al vestidor», va assegurar el tècnic tricolor.

Un altra cosa de pes és l'entitat del rival. Mollerussa i Alcarràs són dos descendits en la reestructuració de les categories catalanes però no tenen un equip dissenyat per pujar. El Cervera, que està en la mateixa situació, sí. Per tant serà el primer rival que pot fer valorar les possibilitats reals de l'Andorra en la nova Segona Catalana. «Aquest club i l'Organyà mantenen un gran equip per tant el partit de demà [avui per al lector] mesurarà les nostres expectatives», va confirmar Imbernón. «No podem dir que si guanyem optarem a pujar i si perdem no, però en principi és el rival de més entitat en el que portem de lliga».

SIS JORNADES SENSE PERDRE / I el cert és que l'Andorra suma dues tuales seguides –la Seu i Alcarràs– després de quatre triomfs que van ensorrar la derrota en la primera jornada. Des de l'11 de setembre, doncs, fa que l'equip de Richard Imbernón no coneix la derrota (Balàfia, 2-0).

Segons l'entrenador de l'Andorra són tres les conclusions extretes dels dos empats seguits: «A la Seu es va veure que caminant no es guanya res, amb l'Alcarràs va fer mal l'empat però vam demostrar capacitat de reacció i tot això ens fa veure que anem cap amunt. Ara els resultats no acaben d'acompanyar-nos però estem jugant bé i si continuem treballant així al final tindrem les dues coses: bon joc i resultats».

El cert, però, és que el rival també mereix tot tipus d'elogis. Suma ja cinc partits sense perdre –dues victòries, un empat, dues victòries– i viu una situació igual de dolça que l'Andorra. Si aquest partit treu un guanyador, aquest serà mirat amb més respecte i en el cas de l'Andorra veurem si realment està capacitat per alguna cosa més que la permanència. Una bona notícia: Fabio entra en la convocatòria i cau Èric Buxó, per motius laborals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT