PUBLICITAT

L'Hotels Plaza té ara la Copa, a la pista de l'Estella navarrès

  • De la Rosa, obligat pels ?tocats', va definir ahir a última hora la convocatòria
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Sense temps de nou per respirar, l'Hotels Plaza té avui un nou compromís. Comença la Copa del Rei per al conjunt que dirigeix Xavier de la Rosa, que es medeix a la pista de l'Area 99 Estella navarrès a les 12.30 hores.

Els tricolors parteixen amb el cartell de favorits davant un conjunt que milita al grup 2 de la Segona Nacional B, però la marató que estan vivint els jugadors durant les darreres setmanes pot acabar afectant. La setmana passada dos partits –dijous a Martorell, dissabte a casa amb l'Antequera– i per a Aitor, Jona i Cabinho els tres amb la selecció fa dues setmanes. Avui més i dissabte vinent, de nou de curt per a la lliga. L'Hotels Plaza té com a gran tret carasterístic el potencial físic i en aquest moments la seva màxima virtut està massa explotada.

El vestidor no està acostumant a aquest ritme i per això De la Rosa va aguantar fins que va finalitzar l'entrenament de la tarda d'ahir –a les nou de la nit–, poc abans de marxar cap a Navarra, per acabar de definir la convocatòria. «L'equip està carregat, ja es va notar contra l'Antequera i no cal arriscar», va avisar el tècnic.

Segons De la Rosa, Jugadors del primer equip amb pocs minuts de joc com Yuki, Diego Heredia, Toni González, Paulinho i Ricciotti trindran una gran oportunitat per agafar més ritme de competició i també ha de ser un partit ideal per als juvenils Thiago, Marc Pita, Alan i Miguel.

De la Rosa ha donat descans a Aitor, Jona, Nacho, Carlinhos i Cabinho però tot i així va assegurar que només val guanyar. «Una cosa no treu l'altra».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT