PUBLICITAT

Confeti, música fum, xanques...

  • Butacando no Ar i La Gran Família van animar ahir els carrers d'Escaldes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA / ESCALDES

Periodic
Dos peculiars ciclistes surten d'Illa Carlemany després d'intentar accedir al cinema. ahir. Foto: TONY LARA

Moguda per Tots Sants. La consigna és que els turistes es trobin un país animat, sense apatia ni temps per a l'avorriment. Com diu el lema: Alguna cosa es mou a Andorra. Panallets, hawolleen, túnel del terror, castanyes, o gastronomia de la terra del més alt nivell. Tot ben farcit per fer d'Andorra un país ben condimentat amb tota mena d'actes.

Ahir els turistes es van trobar amb la sorpresa pels carrers d'Escaldes-Engordany de les actuacions de Butacando no Ar, un espectable de percussió des de les alçades, i La Gran Família, una rua musical formada per gegants i capgrossos que van omplir els carrers amb les seves entremaliadures. Tot amb bon humor, atracant als vianants per aconseguir quelcom de menjar o llaminadures, o intentant entrar als cinemes d'Illa Carlemany amb dues enormes bicicletes. Una hora abans, la Gross Band, que compta amb una vintena de músics amateurs andorrans, va oferir un concert amb temes populars i de jazz a la Plaça Coprínceps. Entre el públic assistent s'hi va poder veure el secretari d'organització del PS i candidat a cònsol major per Andorra la Vella, Marc Cornella, barrejat entre la cinquantena de persones que van seguir l'actuació.

La companyia Festuc Teatre amb l'espectacle Moon Space Llunàtic va ser l'encarregada, dissabte, d'animar els carrers del Principat dins de la campanya turística Alguna cosa es mou a Andorra endegada especialment pel pont de Tots Sants.

Un vehicle espacial de la NASA dirigit per quatre cosmonautes equipats amb una guitarra, una bateria i una petita sonda llunar van explorar els carrers de Pas de la Casa i el centre d'Andorra la Vella. Amb una representació al matí i una altra a la tarda, els integrants de la companyia Festuc Teatre van sorprendre els locals i turistes que aprofitaven l'estona per comprar o fer un tomb per la parròquia amb el seu espectacle, informa l'ANA. Els astronautes van investigar tota forma de vida que van trobar: adults, nens, animals... per descobrir qui són els habitants del planeta que han visitat. Una rua amb música, confeti i fum va donar el tret de sortida a la campanya de turisme. També dissabte, Escaldes va ser l'escenari triat per la rua de la Banda del surdo i Gog i el Maggog. Els primers amb una performance de percussionistes amb xanques, tambors i ritmes llatins, hip hop, etc. Els darrers, amb l'obra Somni en una sabata que va comptar amb un esbojarrat equip que va anar passant diverses peripècies durant el seu recorregut.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT