PUBLICITAT

Sallés obté una valorada plata en menys 63 en la Copa d'Andorra

  • Dani Garcia, Alda Babi i Jèssica Frau també es fan amb una plaça del podi
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sallés en la final que va perdre contra Puche, dissabte a l'Alay. Foto: TONY LARA

La Copa d'Andorra 2011 júnior i sènior va demostrar que any rere any es supera. Dissabte al Joan Alay més de 200 participants procedents del Principat i de diferents punts d'Espanya i França van viure una competició molt disputada en la gran majoria de categories. Les posicions del podi cada vegada estan més sol·licitades però això no va impedir que els lluitadors de la Fandjudo guanyessin medalles. Per sobre de tots cal destacar Laura Sallés, que es va endur la plata, i també les actuacions de Dani Garcia, Jèssica Frau i Alda Babi, tots tres amb un bronze.

Sallés va guanyar tres combats i va perdre la final contra la lluitadora de València Isabel Puche en una categoria de menys de 63 quilograms amb setze lluitadores. Dani Garcia va obtenir una tercera posició igual de meritòria en -66, que va haver de limitar el tall en 32 participants. El nou becat olímpic d'Alt Rendiment Andorrà va superar tres combats, va perdre les semifinals a falta de cinc segons per al final del temps i en la repesca pel bronze no va fallar. Alda Babi, en -52, va guanyar un combat de la lligueta de tres que li va donar accés a les semifinals, a les quals va perdre amb la catalana Anna Mercadé. Per últim, Jèssica Frau va guanyar el bronze en una categoria de +78 amb quatre lluitadores; l'andorrana va guanyar un combat i en va perdre dos.

També van participar-hi Èric Risco, amb dues derrotes en +100, en -73 els júniors Jordi Guilló i Ivan Garcia van caure en la primera ronda, Oriol Servera també va perdre al primer combat en -81, i en -66 tamt Patrick Ferreira com el júnior Alain Bonfim es van quedar en la primera eliminatòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT