PUBLICITAT

Encamp tremola de pànic

  • El tema d'aquest any s'inspira en les pel·lícules ?Insidious' i ?Paranormal Activity'
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un dimoni al túnel del Terror d'Encamp. Foto: TONY LARA

El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp s'ha transformat aquest pont en The insidious experience, un túnel del terror amb grans dosis de suspens i un gran treball actoral i de decorats. El tema d'aquest any es basa en les pel·lícules Insidious i Paranormal Activity, tot i que «té coses amagades», com explica un dels actors. En alguns casos els joves que hi accedeixen surten esporuguits, en d'altres amb l'adrenalina al màxim i a punt per tornar a entrar, informa l'ANA.

El túnel del terror torna amb algunes millores. A més de comptar amb un recorregut més llarg, el nombre d'actors s'ha doblat «per poder donar descans a l'equip entre passi i passi», explica la consellera de Cultura i Afers Socials, Olga Areny. Partint dels films Insidious i Paranormal Activity, el públic es trobarà amb un ambient «més de suspens», afegeix l'actor Esteve Porta, que participa en l'esdeveniment per tercer any consecutiu.

Un altre dels aspectes que s'ha volgut millorar és l'aparença, amb uns decorats que «realment fan pànic», considera Areny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT