PUBLICITAT

Cavaco Silva insisteix que no hi ha cap decisió sobre el consolat i l'ambaixada

  • Martí trasllada a les màximes autoritats portugueses la preocupació que existeix entre els més de 13.000 residents portuguesos
29102011marti
D'esquerra a dreta, el primer ministre de Portugal, Pedro Passos Coelho, el president de la República de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, i el cap de Govern d'Andorra, Toni Martí, aquest dissabte 29 d'octubre abans d'iniciar la sessió plenària de caps d'Estat i de Govern de la XXI Cimera Iberoamericana que se celebra a Asunción (Paraguai). Foto: SFG
El cap de Govern d'Andorra, Toni Martí, s'ha reunit aquest dissabte al matí abans d'iniciar la sessió plenaria de la Cimera Iberoamericana que se celebra a Asunción (Paraguai) amb el president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, i el primer ministre d'aquest país, Pedro Passos Coelho. Martí ha volgut traslladar a les màximes autoritats portugueses la preocupació que existeix entre els més de 13.000 residents portuguesos a Andorra per la possibilitat de tancament de la representació diplomàtica al Principat.
Cavaco Silva i Passos Coelho han informat Martí que no hi ha una decisió presa en relació al tancament de la representació diplomàtica que té Portugal a Andorr. Per la seva banda, Martí també s'ha reunit amb el ministre d'Afers Exteriors portuguès a qui ha traslladat la voluntat de començar a negociar el conveni de no doble imposició.

D'altra banda, divendres a la tarda va tenir lloc la cerimònia d'inauguració de la 21a Cimera Iberoamericana al teatre José Asunción Flores del Banc Central de Paraguai amb l'assistència dels caps d'Estat i de Govern dels 22 països que formen la institució, entre els quals s'hi troba Toni Martí. La cerimònia d'obertura de la cimera va anar a càrrec del secretari general iberoamericà, Enrique Iglesias, i el president del país amfitrió, Fernando Lugo. Postiorrment els mandataris van participar en un sopar ofert pel president de Paraguai. Aquest dissabte al matí, tindrà lloc la sessió plenària de la Cimera al Centre de Convencions de la Conmebol on hi ha prevista la intervenció de les diferents delegacions i la tradicional foto oficial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT