PUBLICITAT

Un mort al xocar contra un bus procedent d'Andorra a la C-16

  • 25 turistes taiwanesos que havien visitat el Principat van resultar il·lesos
EL PERIÒDIC
BERGA

Periodic
Els passatgers taiwanesos de l'autocar accidentat són traslladats, ahir. Foto: ACN

El conductor d'una furgoneta va resultar mort i el d'un autobús ferit lleu en l'accident que va succeir ahir al migdia al quilòmetre 99 de la carretera C-16, al terme municipal de Berga. L'autobús, procedent d'Andorra i que es dirigia a Barcelona, transportava uns 25 turistes taiwanesos que van resultar il·lesos i van ser traslladats en una altre autocar procedent de Puigcerdà fins la capital catalana. El grup tenia previst passar la nit a l'hotel Porta Fira de l'Hospitalet de Llobregat i durant el dia d'avui tenien previst abandonar Catalunya.

El conductor de l'autocar, de nacionalitat portuguesa, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital de Berga.

Protecció Civil va rebre l'avís del sinistre a les 11.47 hores i va activar l'alerta del pla Procicat. Cinc dotacions de Bombers, dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d'Esquadra van actuar al lloc de l'accident amb set patrulles.

La col·lisió va obligar a tallar els dos sentits de la via entre les 11.58 hores i les 13.36 hores, i la normalitat es va poder restablir sobre les 14.50 hores, una vegada es va començar a retirar els vehicles, segons van informar els Mossos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT