PUBLICITAT

Ferrer preveu una cursa electoral «bruta i dura» en la que no entrarà

  • Cd'i per Andorra la Vella tanca el programa i la campanya amb 20.000 euros de pressupost
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'equip fotogràfic prepara la col·locació dels candidats de Cd'i per Andorra la Vella per a la foto oficial, en una sessió ahir a la Llacuna. Foto: TONY LARA

Un, dos i tres. Tots preparats. Cadascú, ja sap quina cara és la que millor li afavoreix. Maquillatge, llums, filtres... La campanya electoral ja comença, o al menys els preparatius d'aquesta. Una cursa per al 4-D que segons la candidata de la Coalició d'Independents (Cd'i) per Andorra la Vella, Rosa Ferrer, es presenta «dura i bruta». Així ho va manifestar ahir durant la sessió fotogràfica de la llista dels independents d'Andorra la Vella. Un tret de sortida per la lluita del govern comunal de la capital que es farà amb un pressupost de contenció i amb il·lusió.

Davant d'aquesta predicció negativa per a la campanya, Ferrer va anunciar que Cd'i no entrarà en el joc, «d'aquells que estan acostumats a fer-ho».

Tancat el programa electoral, la número u de la coalició va explicar que aquest serà molt transversal i estarà regit per eixos principals com és la participació ciutadana, la bona gestió de les finances públiques, el manteniment dels serveis comunals i la coordinació de treball entre el sector públic i privat.

20.000 EUROS DE PRESSUPOST / L'aparador amb què compta Cd'i per Andorra la Vella per mostrar totes les promeses electorals té un cost aproximat de 20.000 euros. Un pressupost que tant Ferrer, com qui li segueix a la llista, Jordi Minguillón, qualifiquen de contenció, sobretot perquè és la suma de les aportacions dels candidats, «ja que no comptem amb l'estructura ni amb la maquinària d'un gran partit», va manifestar Minguillón.

En el capítol d'infraestructures del programa de Cd'i no hi ha cap gran obra, el que sí que es va avançar és que es preveu acabar la plaça nova als entorns de la Casa de la Vall per poder instal·lar-hi les dependències comunals que estan en règim de lloguer. Ferrer va destacar aquest fet perquè suposarà «un estalvi en la despesa corrent del Comú». En qualsevol altre cas, va explicar la candidata, caldrà tenir en compte la iniciativa privada i buscar el finançament privat. Un d'aquests podria ser la remodelació de l'edifici de l'aparcament dels Pouets, que actualment està tancat.

L'avançament d'algunes línies del programa electoral, l'aptitud de fugir de polèmiques, la base econòmica amb la que compten per promocionar-se, i la imatge de tots els candidats per presentar-se a la població són els primers ingredients d'una campanya electoral que a tres bandes de segur serà «molt disputada», va dir Minguillón.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT