PUBLICITAT

Cabot i Areny juren com a cònsols per dos mesos

  • Marc Arauz Lamorouz entra al govern comunal com a nou conseller
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Areny jura el càrrec com a cònsol menor davant de Cabot, ahir. Foto: ANA

Dolors Cabot i Daniel Areny són des d'ahir al migdia els nous cònsols major i menor de la parròquia de Canillo. Un fet inèdit al Principat el canvi dels dos cònsols abans de la finalització del mandat i més encara quan només queden dos mesos.

Els nous càrrecs van rebre el suport d'un nombrós públic i van comptar amb la presència de la subsíndica general, Mònica Bonell, dels ministres canillencs, Jordi Alcobé i Francesc Camp, cònsols d'altres parròquies i diverses autoritats, Cabot va explicar en el seu discurs que tant ella com Areny agafaven les regnes del Comú per aquests dos mesos que queden de mandat per «compromís i fidelitat amb els ciutadans de Canillo», informa l'ANA.

Un i altre van destacar l'exercici de responsabilitat que estaven fent prenent possessió com a cònsols. El Consell de Comú també va nomenar Marc Arauz Lamoroux com a nou conseller i ha redistribuït les tasques en les diferents comissions, la comissió rectora del Palau de Gel i el consell d'administració d'Ensisa.

Canillo s'havia quedat sense cònsol major i sense un conseller de Comú per la renúncia d'Enric Casadevall que se'n va a presidir el Consell Superior de la Justícia (CSJ). I aquest ahir al migdia es va acabar de constituir, una vegada més, el nou Consell de Comú canillenc.

Els dos cònsols indistintament -com diu el reglament- ostentaran la representació a la Junta Rectora del Palau de Gel i al Consell d'Administració d'Ensisa; a la Junta de Govern s'hi incorpora Lourdes Borràs i a les comissions de Serveis i Atenció hi entrarà el nou conseller Arauz. Dolors Cabot, en tant que cònsol major, també presidirà la Comissió d'Urbanisme substituint Casadevall.

Cabot es va mostrar visiblement emocionada en el seu discurs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT