PUBLICITAT

El FC Andorra vol seguir dalt i l'Hotels mantenir la dinàmica

  • La Copa de Govern de judo arriba al Joan Alay amb un gran atractiu i força presència d'andorrans
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El partit entre l'Andorra i l'Albi, a principi d'aquest mes. Foto: ÀLEX LARA

El dia d'avui és per al FC Andorra, perquè quan acabi el partit de l'equip de futbol, tot seguit començarà el de futbol sala, i així es podran connectar amb calma. Ara bé, d'ofertes n'hi ha més: la Copa de Govern de judo al Joan Alay, i el pàdel a Anyós.

El FC Andorra de futbol comença avui una setmana «de nou punts», en paraules del seu entrenador, Richard Imbernón, que sap que hi ha molt en joc en set dies en què els tricolors reben avui a l'Alcarràs (16.00, Aixovall), dimarts visiten el Cervera (17.00) i dissabte vinent acullen a Aixovall el duel contra el Tremp, a hores d'ara segon classificat del grup 5 de la Segona Catalana.

Aquesta tarda l'Andorra, que és quart a la taula, tindrà al davant l'Alcarràs, 10è, un conjunt «cridat a estar entre els millors», segons Imbernón, però que de moment no ha demostrat massa nivell, amb un bagatge de quatre derrotes i tres triomfs. Per part andorrana, cal destacar el dubte fins a última hora d'Ayala, malalt. L'Alcarràs ha de ser la cinquena víctima dels tricolors,abans de viatjar dimarts a Cervera.

Deia dimecres el tècnic Xavier De la Rosa que primer jugar contra el Sala 5 Martorell dijous i després pensar en el matx d'avui dissabte (18.30, Poliesportiu) contra l'UMA Antequera. Ho deia potser perquè no estava convençut de la victòria que, finalment, sí que es va aconseguir (2-3), però també per la successió de partits. Amb tot, rebre el rei de l'empat –cinc en porta– no sembla un problema quan la moral està alta després del triomf contra els catalans.

La Copa de Govern arriba al Joan Alay amb força presència forana però també amb un gran equip andorrà. La jornada serà de dissabte a partir de les 10.00, i de 18.30 a 20.30 es premiarà a més els Special Olympics que tan bons resultats van aconseguir en la passada temporada.

Dia important a Anyós Park amb la visita de dos dels jugadors més destacats del panorama internacional del pàdel. Es tracta de Fernando Belasteguin, número u del rànquing mundial, i Alejandra Salazar, la tercera dona. Tots dos formaran part d'un clínic que organitza el centre esportiu i que comptarà amb una cinquantena de participants.

Amb partit a domicili, el VPC Andorra juga demà contra l'Entente Sportive Laroque Belesta per buscar la primera victòria i sortir del pou. Els francesos són els tercers a Honor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT